EKOGRÜNT Ekološki 100% grozdni sok 1L

 

0,00 €

Grozdje je vir pomembnih vitaminov, kot sta vitamin C in B ter mineralov, kot so kalij, kalcij, magnezij in fosfor. Grozdno dober sok iz domačih brajd vsebuje flavonoide, ki povečujejo v telesu varovalne antioksidante in je zelo učinkovit čistilec organizma!*

*Vir: https://www.bodieko.si/grozdje-orozje-proti-prostim-radikalom

Ekološko grozdje pridobivamo izključno iz ekološko certificiranih kmetij (na primer Dervarič, Gjerek, Smolkovič…) in kot pri vseh ostalih naših sokovih je sok vedno tak, kakršno je sadje, saj mu ničesar ne dodamo in ničesar ne odvzamemo. Ta sok zagotovo ne vsebuje nobenih ostankov pesticidov ali škropiv, tako da lahko v njem uživajo tudi ljudje, ki dajo največji poudarek na poreklo sestavin.

Opomba: Lahko vsebuje usedlino podobno vinskemu kamnu v obliki kristalov - naraven pojav v proizvodnji brez kemičnih dodatkov.

Si vedel/a?

  • Vsi sokovi, ki nosijo oznako EKOGRÜNT so certificirani ekološki sokovi. Zaenkrat se s tem imenom ponaša kar sedem okusov naših sokov!
  • Vsi naši sokovi sledijo strogim IFS (international food standard) standardom, ki zahtevajo na primer, da so vsi stroji, embalaža in oprema, ki pride v stik s pijačo primerni, da so vsi zaposleni usposobljeni, da je varnost in čistoča na najvišji ravni ter da imajo vse sestavine sledljivo poreklo.
  • Vsi naši sokovi so brez konzervansov, obstojnost podaljšujemo le s procesom pasterizacije, ki je veliko bolj naravna ter soku in zdravju prijazna.
  • Vsaka serija našega soka je zgodba zase in nikoli ni popolnoma enaka prejšnji seriji, saj je sok vselej tak, kakršno je sadje.

 

*Če imaš rad/a grozdni sok, imamo zate nekaj posebnega! Grozdni kis ;)