Jagodni nektar 1L

 

4,60 €

Le kdo ne obožuje jagod? :)

V naš jagodni sok smo zapakirali najboljše, le najbolj optimalno zrele jagode iz Italije, jim dodali minimalno potrebno količino vode in sladkorja ter kratkotrajno pasterizirali.

Sestavine: Jagode min. 40%, Voda, Sladkor, Citronska kislina, Antioksidant: askorbinska kislina*

*Kaj je askorbinska kislina? Je kemijsko ime za vitamin C. Antioksidanti podaljšajo obstojnost živil, tako da jih varujejo pred vplivom kisika iz zraka (Vir: https://old.delo.si/znanje/potrosnik/antioksidanti-misija-cista-znamka.html).

Si vedel/a?

  • Nektar pomeni, da gre za pasirano in ne stisnjeno sadje, kar pomeni, da dobimo gosto zmes, ki ji je potrebno dodati nekaj vode in sladkorja, da se spremeni v sokec. Seveda tega dodajamo minimalno, okus pa naredimo vrhunski!
  • Vsi naši sokovi sledijo strogim IFS (international food standard) standardom, ki zahtevajo na primer, da so vsi stroji, embalaža in oprema, ki pride v stik s pijačo primerni, da so vsi zaposleni usposobljeni, da je varnost in čistoča na najvišji ravni ter da imajo vse sestavine sledljivo poreklo.
  • Vsi naši sokovi so brez konzervansov, obstojnost podaljšujemo le s procesom pasterizacije, ki je veliko bolj naravna ter soku in zdravju prijazna.
  • Vsaka serija našega soka je zgodba zase in nikoli ni popolnoma enaka prejšnji seriji, saj je sok vselej tak, kakršno je sadje.

 

*Na voljo imamo tudi breskov nektar, mmmm!