EKOGRÜNT Ekološki sok korenček z jabolkom 0,5L

 

2,60 €

Že naše babice so pravile, da je korenček dober za zdrav vid! :)

Korenček ima visoko vrednost karotenov, ki delujejo kot antioksidanti, prav tako pa je bogat z vitaminom A, ki prispeva k zdravi koži, lasem in vidu. Seveda korenček vsebuje še druge vitamine, med najpomembnejšimi so zagotovo vitamin C, B, D in E. *

*Vir: https://www.bodieko.si/korenje

Da je sok bolj okusen, smo mu dodali jabolčni sok. Tako ga z veseljem pijejo tudi otroci in tisti z bolj zahtevnimi brbončicami ;)

Kako pripravimo korenčkov sok?

Izbrano sorto korenčka očistimo, naribamo in skupaj z ekološkimi jabolki stisnemo ter po mehanskem čiščenju (brez filtra) pasteriziramo pri skrbno kontrolirani minimalno potrebni temperaturi.

Sestavine: Korenčkov sok* 50 %, Jabolčni sok* 49%, koncentriran limonin sok* 1%.

*Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Si vedel/a?

  • Vsi sokovi, ki nosijo oznako EKOGRÜNT so certificirani ekološki sokovi. Zaenkrat se s tem imenom ponaša kar sedem okusov naših sokov, med drugim tudi ingverjev sok v kombinaciji z jabolkom, ki je prav tako znan po svojih zdravilnih učinkovinah.
  • Vsi naši sokovi sledijo strogim IFS (international food standard) standardom, ki zahtevajo na primer, da so vsi stroji, embalaža in oprema, ki pride v stik s pijačo primerni, da so vsi zaposleni usposobljeni, da je varnost in čistoča na najvišji ravni ter da imajo vse sestavine sledljivo poreklo.
  • Vsi naši sokovi so brez konzervansov, obstojnost podaljšujemo le s procesom pasterizacije, ki je veliko bolj naravna ter soku in zdravju prijazna.
  • Vsaka serija našega soka je zgodba zase in nikoli ni popolnoma enaka prejšnji seriji, saj je sok vselej tak, kakršno je sadje.