Marelični nektar 1L

 

3,70 €

Tale je res nekaj posebnega! Samo ravno prav zrele marelice iz Italije smo skupaj z minimalno potrebno količino vode in sladkorja združili v top sokec!

Ravno prav sladek in z ravno pravo merico naravne kislosti sadja povzroči, da se nam začnejo cediti sline že samo, ko pomislimo nanj! Še moramo povedati kaj več? :)

Sestavine: Marelica 45%, Voda, Sladkor, Citronska kislina, Antioksidant: askorbinska kislina*

*Kaj je askorbinska kislina? Je kemijsko ime za vitamin C. Antioksidanti podaljšajo obstojnost živil, tako da jih varujejo pred vplivom kisika iz zraka (Vir: https://old.delo.si/znanje/potrosnik/antioksidanti-misija-cista-znamka.html).

Si vedel/a?

  • Nektar pomeni, da gre za pasirano in ne stisnjeno sadje, kar pomeni, da dobimo gosto zmes, ki ji je potrebno dodati nekaj vode in sladkorja, da se spremeni v sokec. Seveda tega dodajamo minimalno, okus pa naredimo vrhunski!
  • Vsi naši sokovi sledijo strogim IFS (international food standard) standardom, ki zahtevajo na primer, da so vsi stroji, embalaža in oprema, ki pride v stik s pijačo primerni, da so vsi zaposleni usposobljeni, da je varnost in čistoča na najvišji ravni ter da imajo vse sestavine sledljivo poreklo.
  • Vsi naši sokovi so brez konzervansov, obstojnost podaljšujemo le s procesom pasterizacije, ki je veliko bolj naravna ter soku in zdravju prijazna.
  • Vsaka serija našega soka je zgodba zase in nikoli ni popolnoma enaka prejšnji seriji, saj je sok vselej tak, kakršno je sadje.