EKOGRÜNT Ekološki 100% jabolčni sok 5L

 

11,00 €

Tale pa je eden in edini!

Iz naših nasadov, ki obsegajo več kot 40.000 dreves jablan, ki jih vzgajamo izključno po ekoloških smernicah, brez umetnih gnojil in herbicidov. Drevesa prehranjujemo le z ekološko dovoljenimi sredstvi, na osnovi žvepla, apna, rastlinskih izvlečkov, alg in biotičnih organizmov.

Jabolka pazljivo izberemo – v naši proizvodnji ni prostora za gnila ali premalo zrela jabolka, prav tako ne za umazana, zato ni nobene potrebe po bistrilnih sredstvih, še posebej ne na osnovi živalskega izvora, zato je sok primeren tudi za vegane.

Sok kratkotrajno pasteriziramo z natančno odmerjeno temperaturo, da ohrani svežino, pristen okus in hranilne snovi.

Tega moraš obvezno poskusiti! ;)

Si vedel/a?

  • Vsi sokovi, ki nosijo oznako EKOGRÜNT so certificirani ekološki sokovi. Zaenkrat se s tem imenom ponaša kar sedem okusov naših sokov!
  • Vsi naši sokovi sledijo strogim IFS (international food standard) standardom, ki zahtevajo na primer, da so vsi stroji, embalaža in oprema, ki pride v stik s pijačo primerni, da so vsi zaposleni usposobljeni, da je varnost in čistoča na najvišji ravni ter da imajo vse sestavine sledljivo poreklo.
  • Vsi naši sokovi so brez konzervansov, obstojnost podaljšujemo le s procesom pasterizacije, ki je veliko bolj naravna ter soku in zdravju prijazna.
  • Vsaka serija našega soka je zgodba zase in nikoli ni popolnoma enaka prejšnji seriji, saj je sok vselej tak, kakršno je sadje.