EKOGRÜNT Ekološki sok 100% aronije 0,5L

 

4,20 €

Aronija je znana kot vitaminska bomba, vsebuje namreč visoke vrednosti vitamina C, vitamina A in E ter tudi minerale, kot so kalcij, kalij in železo, če naštejemo le nekatere. *

Aronija je močan antioksidant, ki nase najbolje izmed vseh sadežev veže proste radikale v telesu, ki bi sicer slabili imunski sistem, pospeševali staranje ali povečevali tveganje za razvoj raznih bolezni. *

Aronijin sok pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka in na splošno izboljšuje krvno sliko, pri zdravju oči, deluje protivnetno, uravnava nivo sladkorja v krvi, upočasnjuje staranje kože, pomaga uravnavati telesno težo in odpornost (seveda ob sočasni uravnoteženi prehrani :). *

Kljub njeni vrhunski moči, ki so jo poznali že Indijanci, je priporočen dnevni vnos soka le kak deciliter! *

V te flaške smo stisnili sok 100% certificirano ekološke aronije; tako si lahko brez skrbi, da bi v tvoje telo vstopali ostanki pesticidov ali katerih drugih kemikalij, uporabljenih v klasičnem kmetijstvu.

Naša ekološka aronija je bila obrana zelo pozno, zato vsebuje več naravno prisotnih sladkorjev (cca 105°OE), ki močno prekrijejo trpkost, zato je ta sok še bolj okusen!

* Vir: https://www.bodieko.si/sibirska-borovnica-crnoplodna-aronija

Smo te že prepričali? ;)

OPOMBA: Na voljo samo v količini 0,5 litra!

Si vedel/a?

  • Vsi sokovi, ki nosijo oznako EKOGRÜNT so certificirani ekološki sokovi. Zaenkrat se s tem imenom ponaša kar sedem okusov naših sokov, med drugim tudi sok rdeče pese, ki je prav tako znan po svojih zdravilnih učinkovinah.
  • Vsi naši sokovi sledijo strogim IFS (international food standard) standardom, ki zahtevajo na primer, da so vsi stroji, embalaža in oprema, ki pride v stik s pijačo primerni, da so vsi zaposleni usposobljeni, da je varnost in čistoča na najvišji ravni ter da imajo vse sestavine sledljivo poreklo.
  • Vsi naši sokovi so brez konzervansov, obstojnost podaljšujemo le s procesom pasterizacije, ki je veliko bolj naravna ter soku in zdravju prijazna.
  • Vsaka serija našega soka je zgodba zase in nikoli ni popolnoma enaka prejšnji seriji, saj je sok vselej tak, kakršno je sadje.