100% sok iz aronije 1L

 

7,20 €

Aronija je znana kot vitaminska bomba, vsebuje namreč visoke vrednosti vitamina C, vitamina A in E ter tudi minerale, kot so kalcij, kalij in železo, če naštejemo le nekatere. *

Aronija je močan antioksidant, ki nase najbolje izmed vseh sadežev veže proste radikale v telesu, ki bi sicer slabili imunski sistem, pospeševali staranje ali povečevali tveganje za razvoj raznih bolezni. *

Aronijin sok pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka in na splošno izboljšuje krvno sliko, pri zdravju oči, deluje protivnetno, uravnava nivo sladkorja v krvi, upočasnjuje staranje kože, pomaga uravnavati telesno težo in odpornost (seveda ob sočasni uravnoteženi prehrani :). *

Kljub temu, da je sadež trpkega okusa, vsebuje naravno prisotne sladkorje. Naš aronijin sok pa je še posebej dober, saj sadeže obiramo čim bolj pozno, da so res čim bolj sladki. Preizkušeno dobro! ;)

Kljub njeni vrhunski moči, ki so jo poznali že Indijanci, je priporočen dnevni vnos soka le kak deciliter! *

*Vir: https://www.bodieko.si/sibirska-borovnica-crnoplodna-aronija

Smo te že prepričali? ;)

Si vedel/a?

  • Vsi naši sokovi sledijo strogim IFS (international food standard) standardom, ki zahtevajo na primer, da so vsi stroji, embalaža in oprema, ki pride v stik s pijačo primerni, da so vsi zaposleni usposobljeni, da je varnost in čistoča na najvišji ravni ter da imajo vse sestavine sledljivo poreklo.
  • Vsi naši sokovi so brez konzervansov, obstojnost podaljšujemo le s procesom pasterizacije, ki je veliko bolj naravna ter soku in zdravju prijazna.
  • Vsaka serija našega soka je zgodba zase in nikoli ni popolnoma enaka prejšnji seriji, saj je sok vselej tak, kakršno je sadje.

*Mimogrede, če ti je 100% sok aronije preveč intenzivnega okusa, imamo tudi sok aronije, mešan z domačim jabolčnim sokom za bolj občutljive brbončice. ;)

Najdeš ga tukaj: Aronija + jabolko