100% grozdni sok 1L

 

2,80 €

Grozdje je vir pomembnih vitaminov, kot sta vitamin C in B ter mineralov, kot so kalij, kalcij, magnezij in fosfor. Grozdno dober sok iz domačih brajd vsebuje flavonoide, ki povečujejo v telesu varovalne antioksidante in je zelo učinkovit čistilec organizma!*

*Vir: https://www.bodieko.si/grozdje-orozje-proti-prostim-radikalom

Naš grozdni sok je tak kot noben drug na svetu. ;) Narejen je iz domačih Prleških brajd – samorodnih sort: Jurka, Izabela, Gamay, Klinton, Modra Frankinja… Tega okusa preprosto ni mogoče ponarediti, zato ga tudi ne najdete med nizkocenovnimi sokovi v trgovinah. To je okus, ki mnogo ljudi spominja na mladost in na življenje ali obiske sorodnikov na vasi.

Opomba: Lahko vsebuje usedlino podobno vinskemu kamnu v obliki kristalov - naraven pojav v proizvodnji brez kemičnih dodatkov.

Si vedel/a?

  • Vsi naši sokovi sledijo strogim IFS (international food standard) standardom, ki zahtevajo na primer, da so vsi stroji, embalaža in oprema, ki pride v stik s pijačo primerni, da so vsi zaposleni usposobljeni, da je varnost in čistoča na najvišji ravni ter da imajo vse sestavine sledljivo poreklo.
  • Vsi naši sokovi so brez konzervansov, obstojnost podaljšujemo le s procesom pasterizacije, ki je veliko bolj naravna ter soku in zdravju prijazna.
  • Vsaka serija našega soka je zgodba zase in nikoli ni popolnoma enaka prejšnji seriji, saj je sok vselej tak, kakršno je sadje.

 

*A veš da imamo na voljo tudi 100% ekološki grozdni sok?