100% jabolčni sok (bistri) 5L

 

8,00 €

Jabolčni sok, kot je bil nekoč, iz jabolk Prleških kmetij :)

Kaj pomeni bistri sok? Pri tem soku se uporablja sadni encim, ki pomaga, da se sok hitreje in lepše usede. Potem pa se ta sok filtrira na kremenčevo sito, pasterizira in še topel zapakira v steklenice. Še pred nekaj leti je bilo precej nezaželeno, da je jabolčni sok imel kakršnokoli usedlino, zato smo se odzvali na potrebe strank in ustvarili bistri jabolčni sok. še vedno pa ne vsebuje nobenih konzervansov!

Sestavine: Jabolčni sok, Citronska kislina, Antioksidant: askorbinska kislina*

*Kaj je askorbinska kislina? Je kemijsko ime za vitamin C. Antioksidanti podaljšajo obstojnost živil, tako da jih varujejo pred vplivom kisika iz zraka (Vir: https://old.delo.si/znanje/potrosnik/antioksidanti-misija-cista-znamka.html).

Si vedel/a?

  • Vsi naši sokovi sledijo strogim IFS (international food standard) standardom, ki zahtevajo na primer, da so vsi stroji, embalaža in oprema, ki pride v stik s pijačo primerni, da so vsi zaposleni usposobljeni, da je varnost in čistoča na najvišji ravni ter da imajo vse sestavine sledljivo poreklo.
  • Vsi naši sokovi so brez konzervansov, obstojnost podaljšujemo le s procesom pasterizacije, ki je veliko bolj naravna ter soku in zdravju prijazna.
  • Vsaka serija našega soka je zgodba zase in nikoli ni popolnoma enaka prejšnji seriji, saj je sok vselej tak, kakršno je sadje.