EKOGRÜNT Ekološki 100% pomarančni sok 1L

 

4,70 €

Pomarančni sok = klasika, tukaj ni kaj za dodati. :)

100% ekološki pomarančni sok = preprosto najboljši! ;)

Moramo pa povedati, da je narejen 100% iz stisnjenega soka pomaranč kontrolirane ekološke pridelave, ki je nato le pasteriziran, da mu podaljšamo obstojnost in ohranimo kvaliteto. Kot pri vseh ostalih naših sokovih, ni nič dodano in nič odvzeto, torej kakršno je sadje, takšen je sok.

Ekološke pomaranče so iz Španije, izbrali smo najboljše in najbolj sladke!

V te flaške smo stisnili sok 100% certificirano ekoloških pomaranč; tako si lahko brez skrbi, da bi v tvoje telo vstopali ostanki pesticidov ali katerih drugih kemikalij, uporabljenih v klasičnem kmetijstvu.

Si vedel/a?

  • Vsi sokovi, ki nosijo oznako EKOGRÜNT so certificirani ekološki sokovi. Zaenkrat se s tem imenom ponaša kar sedem okusov naših sokov!
  • Vsi naši sokovi sledijo strogim IFS (international food standard) standardom, ki zahtevajo na primer, da so vsi stroji, embalaža in oprema, ki pride v stik s pijačo primerni, da so vsi zaposleni usposobljeni, da je varnost in čistoča na najvišji ravni ter da imajo vse sestavine sledljivo poreklo.
  • Vsi naši sokovi so brez konzervansov, obstojnost podaljšujemo le s procesom pasterizacije, ki je veliko bolj naravna ter soku in zdravju prijazna.
  • Vsaka serija našega soka je zgodba zase in nikoli ni popolnoma enaka prejšnji seriji, saj je sok vselej tak, kakršno je sadje.