100% jabolčni sok »Dere sen jaz mali bija« 1L

 

2,00 €

Absolutno nekaj posebnega!

Se spomniš soka izpod preše, kot so ga stiskali včasih? Ta je točno tak ;)

V steklenico zapakirane najboljše stare sorte starih, avtohtonih sort visokodebelnih jabolk, ki dajejo izrazit, ampak ne presladek okus.

Janez pravi, da kdor želi najboljši in najbolj izbran okus soka, izbere tega. :) Smo povedali dovolj?

Si vedel/a?

  • Vsi naši sokovi sledijo strogim IFS (international food standard) standardom, ki zahtevajo na primer, da so vsi stroji, embalaža in oprema, ki pride v stik s pijačo primerni, da so vsi zaposleni usposobljeni, da je varnost in čistoča na najvišji ravni ter da imajo vse sestavine sledljivo poreklo.
  • Vsi naši sokovi so brez konzervansov, obstojnost podaljšujemo le s procesom pasterizacije, ki je veliko bolj naravna ter soku in zdravju prijazna.
  • Vsaka serija našega soka je zgodba zase in nikoli ni popolnoma enaka prejšnji seriji, saj je sok vselej tak, kakršno je sadje.

Jabolčni sok Dere sen jaz mali bija nima ekološkega certifikata, čeprav se jabolka nikoli ne škropijo ali gnojijo z umetnimi gnojili, ne uporabljajo se pesticidi… Kot naš lastnik lepo pove, so ta jabolka iz premnogih prleških kmetij (z nakupom tega soka tudi podpirate njihov obstoj!) in bi bilo praktično nemogoče, da prav vsa pridobijo ekološki certifikat. Morda kdo v kakšni malenkosti odstopa, vendar so jabolka vseeno čisto naravna in domača, kot taka pa tudi nekaj zelo posebnega in jih zato seveda želimo vključiti v našo proizvodnjo soka.